Yeşilyöre Demirciler İlkokulu
Yeşilyöre Mahallesi Demirciler Caddesi Türkoğlu /Kahramanmaraş

VİZYON

Eğitimin,çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneği kazandırma olduğuna inanıyoruz.Biz her çocuğun içinde,onun özgür,çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değer olduğuna,toplumların mutlululuğunu sağlamanın ,cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirişlmiş bireylerince sağlanabileceğine;bu nedenle de insan için için gösterilebilecek en önemli çabanın insan olduğuna inanıyoruz.Üst düzeyde öğrenme isteği duyan,özgür düşünen,kendine güvenen,sorunlarını çözebilen,başkalarının haklarına saygılı,takım çalışmasını benimsemiş,ülkesine ve çağına sorumlu,sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren,Güzel sanatları seven,yaşam içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan öğrenciler yetiştirmektir .

MİSYON

İlkokul eğitimi sonunda;kültürlü,bilgili ve bilgiyi kullanabilen,sosyal,Türk Milli Eğitim Temel Kanunu´nda belirtilen amaçlara ulaşmış, manevi duyguları gelişmiş,manevi düşüncelere saygılı ,Çağdaş,Atatürk İlke Devrimlerini özümsemiş İNSAN yetiştirmek. Öğrencisin sahip olduğu yeteneği ortaya çıkaran,geliştiren;akademik başarısı yükselten çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen ,etkin ve öncü bir kurum olmaktır.

Normal Öğretim

Soba

Servis Bilgisi

Servis bulunmakla beraber öğretmenlerimizi kendi özel araçlarıyla il merkezine gidiş geliş yapmaktadırlar.

İlçe merkezine 10 km İl merkezine 35 km

Yeşilyöre Demirciler Mahallesi Türkoğlu KAHRAMANMARAŞ

KADEP( Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi)